Na putovanje poveo oca i kuma 👇

Rijaliti učesnik Marko Miljković otkrio je za medije da je nedavno posetio Svetu Horu. On je otkrio da je na Hilandaru boravio dva dana, te da planira ponovo da se vrati na ovo mesto za nekoliko godina!

Kako je istakao za medije, Marko je najveća podrška za ovo putovanje bila Luna, koja je ostala kod kuće zbog trudnoće, a na put je krenuo sa ocem i kumom.

- Na Hilandaru sam proveo dva dana. Ne može se opisati rečima osećaj i opšti utisak. Ne bih detaljisao šta smo sve radili i videli, jer Sveta Gora je predivno mesto i osećam da sve što sam tamo doživeo da je samo za moju dušu - rekao je Marko kome je Luna Đogani bila glavna podrška za ovaj put.

- Luna održava trudnoću i sada se baš pazi, jer je sedmi mesec i nigde ne putujemo jer su ogromne vrućine, što trudnicama baš teško pada. Zna da imam veliku želju da posetim Svetu Goru i predložila mi je da pobegnem malo iz Beograda i ja sam je poslušao. Verujte dva dana tamo vrede više nego bilo šta drugo u životu. Zato planiram da opet budem njihov gost u narednih nekoliko godina - objasnio je Miljković za Informer, kako prenosi Kurir.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Sikter Tube

Autor: Redportal.rs / K.Đ.