Zvezdana se ovog puta stvarno pojavila! 😁

Pevačica Zvezdana Stevanović je ovoga puta udostojila Pandu i Kendija svojim dolaskom u emisiju Pitam za druga. Njenog prošlog gostovanja se sećaju svi oni koji pomno prate ovu emisiju. Ona je objasnila razlog svog izostanka, te je sada bilo pravo vreme da sve nadoknadi.

Zvezdana se polako navikava na spoljnu sredinu i očigledno je da joj boravak van Zadruge prija. Što se tiče boravka u Beloj kući, svima je poznato da se ona najviše družila sa Kristijanom i ekipom iz paba. Njemu je jako bilo teško što je Zvezdana napustila rijaliti, pa nas ni ne čudi Zvezdanina izjava o favoritu. To bi bio Kristijan, ali i ostatak ekipe sa kojom je najviše vremena provodila.

Foto: Printscreen RED TV

Zadrugu malo prati od kako je izašla, čak ni svoje klipove nije dobro proučila. Objasnila je gledaocima i svima onima kojima je tako delovalo, da nije trenutno, niti da je ikada bila zaljubljena u Čorbu kako je Panda pretpostavio. Za njega kažu da je nebrušeni dijamant, što bi značilo da ima dosta kvaliteta, ali da dodatno mora da radi na sebi kako bi ga ljudi ozbiljno shvatili i uvideli sve njegove dobre strane. Posvađali su se jer joj je vređao porodicu, pa su se kasnije pomirili, a on se njoj dopao isključivo kao prijatelj i ceni da je dobra osoba i prijatelj, kao i da je jako pozitivan, što je evidentno.

Na Pandino omiljeno pitanje o higijeni Zvezdana je odgovorila uzdržano, priznala je da je Kristijan zaista najpedantniji, ali ko nije, to nam nije otkrila. Da se u Zadruzi krade opšte je poznato, tako da ni pevačica nije htela da po poriče, pa je priznala da je krala hranu Filipu Caru. 🧀🧀🧀

Pojavila se i njena nova pesma koju ona trenutno promoviše. U Zadruzi postoje, kako sama kaže, zvezde, ali Vuk Mob nije jedna od njih. On je samo popularan, ali daleko je od zvezde. 😏😏 Bilo je i par muzičkih sekvenci u emisiji, naravno svaka pesma je pogodila Pandu u srce.

IZVOR: YT / HQ VIBE

Foto: PRINTSCREEN RED TV

Autor: redportal.rs

#Kendi

#ZADRUGA

#Zvezdana Stevanović

#panda

#pitam za druga