Važno je da čovek gradi svoj stil, a ne da bude rob trendova!

Emisija Whatzuuuup i Saška Veselinov donosi nam odgovore na pitanja o modi i njenim aktuelnostima u 2020. godini modnog kreatora Igora Todorovića.

U svom ateljeu Igor Todorović govorio je o tome da moda ide u korak sa novom tehlonogijom na više načina. Počev od toga da sada sastavni deo svake kombinacije predstavlja i telefon, odnosno maska, koja se uklapa sa ostatkom kombinacije, do toga da se trendovi određuju upravo na društvenim mrežama. Pored modnih dizajnera, glavnu reč vode influenseri, blogeri, kojima je moda poziv i koji na neki način određuju šta je IN, a šta ne.

Igor je modu opisao kao jednu veoma zavodljivu stvar, koja funkcioniše na sledeći način: Kada kupimo jednu stvar, ona automatski povlači još barem 3, koje dodatno treba kupiti! Konačno, muškarac koji razume žensku kupovinu! 😁😎

Iako odelo ne čini čoveka, odaje ga! A kako Igor kaže, u Italiji je ova izrekla malo drugačija i glasi: Odelo ne čini monaha, ali ga definiše! Modni kreator ovu izreku objašnjava rečima da danas dosta ljudi nosi ono što im ne pripada i na taj način stvara samo privid nečega.

Na samom kraju, Igor se prisetio Armanijevih reči i rekao da je važno da čovek gradi svoj stil, ne bude rob trendovima i da ima jasan razlog zbog čega je određenu stvar kupio ili ne. 😎

Ostatak intervjua sa Igorom Todorovićem možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#2020

#MODA

#atelje

#fashion

#igor todorovic

#intervju

#whatzuuuup