Prošlo je više od 10 godina od kako je snimila spot koji je šokirao naciju, a o njemu se i dalje priča!

Pevačica Mia Borisavljević pre više od 10 godina snimila je spot za pesmu Kako da ne, koji je šokirao naciju. Pevačica je kao od majke rođena šetala auto-putem u Makedoniji, a sada je i otkrila kako se odlučila na tako nešto.

Mia je u emisiji Šlic na Red TV priznala da je čuveni spot bio preokret u njenoj karijeri na koji se odlučila iz jednog razloga:

- To je bio drugi spot koji sam snimila, a prvi je bio sasvim normalan i niko me nije zapazio. Ja sam se tako pojavila, kao normalna žena sa jednim normalnim spotom, snimila sam album i htela sam da pevam - istakla je Mia, a zatim je objasnila da nije bila potpuno gola u spotu:

Ja sam nosila donji veš i preko grudi nešto što može da se bluruje u montaži. Nije ni higijenski da se baš šetam po ulici gola - kroz smeh je izjavila i dodala:

- Dejan Milićević je snimao spot i mogao je da zatvori auto-put u Skoplju, u Beogradu to nije bilo moguće. Ja sam stvarno uložila jako puno u taj prvi album i moje prvo razočarenje je bio susret sa medijima na mojoj promociji, gde sam ja to sve stvarno organizovala kako treba i mislila sam da će me pitati za autore kao što su Marina Tucaković, Braja, spotovi.. Međutim sutradan su svi mediji objavili bubuljicu na leđima neke izmišljitine u izostatku zanimljivosti na promociji. Oni su odmah u meni videli neku provokativnu osobu, da ja treba nešto drugo da dam osim što sam snimila album.

- Veliko razočarenje za mene je bilo što taj prvi spot za pesmu Prvi stepen ludila nije bio ni komentarisan. Tada sam shvatila da se traži nešto drugo. Dejan Milićević je snimio takav spot jednoj bugarskoj pevačici Iveni, kada sam ga pogledala, šokirala sam se. Okrenula sam Dejana i rekla mu da ja hoću da snimim ovakav spot, na šta mi je on odgovorio - Maco pa to samo ti možeš!

- Da li se kaješ zbog toga sada? - upitala je voditeljka Miu:

- Meni je tada jedan drug rekao - Da li ćeš stvarno da snimiš takav spot da posle 10 godina svi pričaju kako si šetala gola auto-putem? Na to sam ja rekla ako će za 10 godina da pričaju o tome onda ću sad odmah da ga snimim - izjavila je pevačica.

Više možete pogledati u videu ispod. 👇

IZVOR: YT / @RedTV

Podsetimo se čuvenog spota! 👇😎

IZVOR: YT / @miaborisavljevic

Autor: redportal.rs

#gola

#kako da ne

#mia borisavljević

#redtv

#spot

#ŠLIC