Freda se odomaćila

Par koji je odgajio pače pre nego što ga je pustio nazad u divljinu bio je zapanjen kada se ona vratila u njihov dom 6 meseci kasnije i dovela nekoliko članova porodice 💕.

Fil Garner je uzeo sićušnu patku pod svoje okrilje nakon što ju je pronašao napuštenu na jezeru. Njegova žena Džulija i on dali su joj ime Freda, piše Good News Network.

Džulija je rekla da je njen suprug sa 16 godina bio podvrgnut mučnom lečenju raka bešike kada je prvi put pronašao Fredu. Ona sada patku smatra Filovim anđelom čuvarom jer je on usmerio svoju energiju na brigu o njoj tokom tog teškog perioda.

Patku nisu vratili odmah u prirodno stanište jer im je rečeno da neće preživeti. Pustili su je da luta po njihovoj dnevnoj sobi, kuhinji i bašti. Dozvolili su joj da pliva u jezercu koji su napravili za zlatne ribice. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što se vezala za njih 🥰.

Kada je došlo vreme za to, pustili su je. Međutim, nekoliko meseci kasnije bili su oduševljeni kada se ona pojavila na njihovom pragu sa novim dečkom i njihovim tek izleženim leglom pačića, koji su se ponovo nastanili u njihovoj bašti 🥰🥰🥰.

- Ali prelazak sa jednog pačeta na 11 bio je haos - bio je iskren Fil 😁.

IZVOR: YT / SWNS

Autor: goodnewsnetwork.org / redportal.rs