Dirljive scene bombardovanja Srbije iz davne 1999. neće vas ostaviti ravnodušnim!

Legendarni rok pevač Đorđe David sa grupom Death Saw i jednom od najboljih ženskih vokala na javnoj sceni Ivanom Peters danas je predstavio dugonajavljivani spot za duetsku pesmu Gde si.

Ekskluzivno za Redportal.rs Đorđe govori o dugoočekivanom spotu, albumu, bendu, Ivani, ali i o narednom albumu na kom radi:

- Konačno je izašao spot, vredelo je čekati. Da bi poklopili tajmig izlaska albuma koji je već odštampan dva meseca i izlazak spota. Goran i Duki Šljivić su radili ovaj, po nama, fantastičan spot. Prezadovolji smo sa rezultatom. Krenuli smo u našu misiju koja se zove Da se ne zaboravi. Jednostavno, te neke pesme koje su ozbiljno kulturološko blago u pop i rok muzici Balkana, dali smo nekim novim generacijama na uvid, pa neka sami procene ove matore, koji su negde svoje karaktere i emocije formirali na tim pesmama.
View this post on Instagram

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david)

IZVOR: IG / djordjedavid

Dugo smo čekali izlazak ovog albuma jer se dešavao peh za pehom, prvo korona, pa onda moj lom noge, pa posle toga su ponovo neke mere počele da se zaoštravaju. Pojavilo se u trenutku kada je bilo zapisano, a ne kada smo mi planirali. Od kada je spot izašao zovu me ljudi koji su muzičari, aranžeri, muzički producenti i hvale produkciju koju je Aleksandar Mitrović Tomi, dečko koji je kapelnik i gitarista u bendu, uradio zajedno sa Markom Đuraševićem Mahonijem. Beskrajno im hvala, mislim da je ovo tim sa kojim ću raditi dokle god ja budem disao. Ova kombinacija Đorđe David i Death Saw zajedno deli hleb, vazduh i asfalt već 19 godina.

Foto: Redportal.rs

Ujdeno smo uradili i onlajn koncert koji je bio emitovan 4. decembra. Po logici stvra, pošto je duetska pesma prva koja se pojavila sa Ivanom peters, uradili smo ga zajedno sa njom na sceni pozorišta Dadov. Potvrda je stigla posle mesec dana. Tomi i ja otišli smo na razgovor sa glavnim ljudima u HiFi centru i praktično potpisali sa njima ugovor za lajv izdanje, album gde će se svi lajv snimci pojaviti. Samo da kažem da je to prvi lajv album u mom životu koji će se pojaviti.

Album će se naći u prodaji 21. decembra. Možete ga poručiti onlajn na sajtu www.dvdzona.co.rs i www.kupindo.com, kao i na benzinskim pumpama Nis, Eko, OMV i Gasprom.

Pojačajte muziku i uživajte! 👇🎼🔈🔉🔊

IZVOR: YT / @grandproduction

Autor: redportal.rs

#Da se ne zaboravi

#Death Saw

#Gde si

#ivana peters

#novi album

#novi spot

#Đorđe David