Kako uređujete životni prostor, takva ste i ličnost 😎

Uređenje enterijera u domu može biti vrlo zabavno i zanimljivo. Detalji za koji se opredelite mogu da govore mnogo o vašoj ličnosti.

Šta kuhinja govori o vašem karakteru?

Količina i kvalitet sudova i pribora za jelo pokazuje vašu gostoljubivost.Takođe, otkriva da li volite da jedete u društvu ili sami za stolom. Osobe koje prepune frižider hranom, obično su vedre osobe, ali i impulsivne.

Kakva biljka, takav vlasnik

Sobne biljke koje krase naš dom navodno mogu mnogo toga o nama da otkriju.Tako, ljubitelji tropskih biljaka važe za mirne i fleksibilne osobe jer postoji verovanje da ovakve biljke otklanjaju stres.

Raspored nameštaja otkriva kakav ste domaćin

Kada primite goste u svoj dom, verovatno će obratiti pažnju na to kako su fotelje raspoređene u dnevnom boravku. Ako raspored nameštaja daje osećaj ugodnosti, vi ste društvena ličnost i ljubitelji zabave.

Spavaća soba otkriva mnoge tajne

Navodno i boja posteljine može otkriti karakter. Ljudi koji zrače pozitivnom energijom uživaju u crvenim nijansama i prugastim dezenima. Sa druge strane, osobe pune samopouzdanja biraju posteljinu sa životinjskim printom. Posetljina s geometrijskim uzorkom otkriva nervozne osobe.

Savršen red u spavaćoj sobi otkriva kako sklonost detaljnom planiranju. Ukoliko u sobi gomilate nepotrebne stvari, velika je verovatnoća da ste emotivna duša koja se lako vezuje za predmete. Ako, pak, u bračnoj spavaćoj sobi imate nekoliko električnih uređaja, to može biti znak da između vas i partnera ostoji jaz u komunikaciji.

Šta otkriva red, a šta nered?

Pretrpan garderober u kojem se nalaze i stvari koje niste dugo nosili ukazuje na to da ne želite da raskrstite sa prošlošću.

Autor: Redportal.rs

#enterijer

#kuća

#spremanje