Da li će Shroud, CS:GO veteran, zaigrati Valorant na profesionalnoj sceni?

Posle mnogih glasina, čuveni streamer i bivši CS:GO profesionalac Mihael Shroud Gžešjek je konačno otkrio svoje planove za kompetitivni Valorant. Vesti će biti razočaravajuće za mnoge fanove, jer je FPS zvezda potvrdila da definitivno neće izaći na Valorant pro scenu.

Sledi jedno veliko razočarenje za sve koji su očekivali da će Shroud postati član profesionalne Valorant ekipe. On je, naime, u toku skorašnjeg twitch stream-a razbio glasine, i potvrdio da neće sklapati ugovor sa bilo kojom Valorant ekipom, ali da je zainteresovan da igra kao izmena.

Shroud je penzionisani CS:GO profesionalac, koji je početnu slavu stekao na kompetitivnoj sceni, i to svojim sirovim skill-om. Fanovi su kasnije zavoleli i njegov stream zbog njegovog opuštenog karaktera, ali i aktuelnih FPS naslova koje je igrao.

Mnogi su se nadali da će posle gašenja Mixer-a, njegove prethodne streaming platforme, Shroud preći na pro Valorant. Fanovi su smatrali da bi ovaj potez bio prirodan prelaz sa taktičkog shooter-a kao što je CS:GO. Shroud je na skorašnjem stream-u izjavio da ne planira da izađe na Valorant pro scenu, ali da će rado igrati kao izmena.

Da li mislite da će promeniti mišljenje?

Autor: Gamer / redportal.rs

#cs:go

#shroud

#valorant