Dva najbolja igrača u ligi opet su postigli golove

Izuzetno uzbudljivo kolo je iza nas! Kao što smo i najavili, sve je pucalo od dobrog fudbala u utakmici Vulfsa i Čelsija. Domaćin je golom u 5. minutu nadoknade došao do pobede (2:1) nad Čelsijem nakon potpunog preokreta. Golove su postigli Podens, Pedro Neto i Žiru na asistencije Otasovija, Vitinje i Čilvela. Pedro Neto se ističe kao najbolja jeftina opcija u sredini terena u ligi (5,8 mil.).

Siti je u potpunosti razočarao protiv Vest Bromviča (1:1). Gol je dao Ilkaj Gundogan na asistenciju Sterlinga, dok je Ruben Diaš dao autogol. Asistencija se piše Ajajiu.

Arsenal je opet dobio crveni karton. Skupili su ih čak 7 od početka Artetinog mandata, duplo više nego bilo koja druga ekipa u ligi u tom periodu. Jedva su uspeli da izvuku 1:1 protiv Sautemptona i to golom Obamejanga posle posta od 5 utakmica. Za "svece" je gol dao bivši "tobdžija" Volkot i to na asistenciju Čea Adamsa. Lids ja petardom ubio "svrake" (5:2). Bamford, Rodrigo, Dalas, Alioski i Herison su davali golove, dok su se u dresu Njukasla upisali Hendrik i Sijaran Klark. Asistenciju je upisao i Kalum Vilson.

Poslednja utakmica u ovom terminu bio je mali derbi između Lestera i Evertona. Everton je pobedio 0:2 golovima Ričarlisona i Holgejta. Asistirali su Ivobi i Kalvert-Luin. Fulam i Brajton su odigrali bez golova, dok je Liverpul u 90. minutu odneo pobedu u paklenom derbiju protiv Totenhema. Golove su davali Salah, Son i Firmino, dok su asistencije beležili Lo Selso i Robertson. Mane ove sezone ima užasan učinak za igrača koji vredi skoro 12 mil. Svega 4 gola i 1 asistencija na 13 utakmica. Salah za to vreme 11 golova i 2 asistencije.

Vest Hem i Kristal Palas su odigrali nerešeno 1:1. Golove su postigli gorostasni napadači Aler i Benteke, sa tim što je Benteke dobio crveni karton u 70. minutu.

Aston Vila i Barnli su odigrali 0:0. Golmani obe ekipe beleže sjajne rezultate. Met Target iz Vile je fantastična opcija za male pare. Na kraju Mančester junajted je uspeo nekako da izvuče pobedu protiv Šefilda. Mekgoldrik je 2 puta dao gol za Šefild, a Rašford 2 puta za Junajted. Marsijal je dao gol za "crvene đavole" takođe. Inače, ovo je prva utakmica od dolaska Bruna Fernandeša, a da on nije zabeležio gol ili asistenciju u gostima.

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy Premier League

#Red fantazi