Pevačica doživela neprijatnu situaciju 😔

Mlada pevačica Marina Cvetković Mahrina doživela je nedavno neprijatnost u jednom tržnom centru u Beogradu, što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Naime, Mahrina je otkrila da ju je grupica mladića prozivala, a kasnije pozvala napolje da "reše stvar"! 😲

- Moram nešto jako važno da vam kažem. Da nije situacija kakva jeste, možda bih ovo smatrala suvišnim i znam da će mnogi da mi pišu da se ne obazirem na ovo, ali ja moram, jer je ugrožena moja bezbednost i osetila sam i strah i tugu u isto vreme - napisala je Mahrina u prvom storiju, kako prenosi Mondo, pa nastavila 🔽 :

Foto: Instagram.com / @mahrinaye

- Tržni centar, oko 22 sata. Bilo je praznjikavo, šetala sam sama sa drugom, 7, 8 klinaca je iskoristilo trenutak da napadnu njega i mene. Krenuli su sa prozivkama, jer su me prepoznali dok sam prolazila pored njih, i pošto nisam htela da ćutim na to, krenula sam da ih snimam. Mamini i tatini sinovi koji nakon prozivki i strašnih uvreda pokazuju bicepse i traže da ih tagujem. A nakon toga mi kažu: "Ajde napolje čekamo vas, pa da rešimo stvar." Da rešimo? Ja sam šokirana i uplašena maksimalno. Još žalosnije je što će među onima koji ovo vide biti i onih koji ih veličaju, jer su pokazali bicepse. Užasno ljudi moji, čuvajte se.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.