Pejović: Odem u svoju sobu i iz sveg glasa se derem, i vrištim, i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi! 💖

Popularni pevač Aco Pejović retko kada priča o privatnom životu, stoga je sve iznenadila informacija da je suprugu zaprosio nakon samo 7 dana od početka veze, a da nije pogrešio pri izboru, dovoljno govori i to što su nakon 20 godina i dalje zajedno i imaju tri ćerke! 💖

U jednoj emisiji u kojoj je nedavno gostovao Pejović je otvorio dušu i otkrio kakve je trenutke proživljavao nedavno kada je njegova supruga Biljana imala zdravstveni problem. Naime, Biljani su tada otkrili da ima aneurizme. 🔽

- To iščekivanje tamo, dok ona leži na stolu, ću zauvek pamtiti. Te ružne scene koje čovek mora da gleda, kako iznose svakih pola sata po jedno telo u crnim kesama, samo sediš i čekaš i prolazi ti kroz glavu da doktor izađe i kaže tebi "to je to". Tad sam zvao, pošto imam puno prijatelja doktora sa kojima se družim, i odmah su mi pritekli u pomoć. Doduše jedna mlada doktorka me je uvela unutra, tad nisam znao uopšte šta su aneurizme, bila je mlada pa mi je delovala neiskusno, ali ne zameram joj. Ona je rekla, da se ona pita, ona bi je ostavila da je prati do ujutru, što bi bilo 100 odsto kobno za nju, jer je morala odmah na operaciju. Od 1.000 jedno preživi, kad pukne aneurizma, to su mi kasnije rekli. Onda je došao moj prijatelj i doktor Zoran i brzo su je prebacili na neurohirurgiju i tu je doktor Tasić prihvatio i danas sam mu zahvalan kao bratu. To se sve dešava u 12 uveče - ispričao je Pejović i dodao:

- Posle operacije bilo je užas videti je kako leži obrijane glave, sa rezovima. Posle toga užas je bio klincima objasniti šta su mogući scenariji. Nisam dozvolio nikome da mi dolazi kući, hteo sam da budem sam sa svojom decom, i onda sednem, zagrlim ih i kažem: "Možemo da ostanemo bez mame!", ali sve to prođe, izdrži nekako čovek.

- Srednja ima problem sa zubom, najmlađa dobije temperaturu u pola noći. Zovem doktora da da infuziju starijoj ćerki i onda kad ih smestim u krevet, odem u svoju sobu i iz sveg glasa se derem i vrištim i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi - iskreno je ispričao pevač, što možete čuti i videu ispod:

IZVOR: TW / @nina_krunic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.