Srbija će imati 2 predstavnika u finalu

Zapadna konferencija dobila je svog šampiona i predstavnika u finalu NBA lige. Sada je red da Istočna konferencija na megdan pošalje najboljeg i da košarkaški spektakl počne.

Denver je počistio Lejkerse, a sva je prilika da će tako uraditi i Majami sa Bostonom. Ono što zanima sve ljubitelje košarke na našim prostorima je pitanje kada počinje veliko finale.

Srbija neće spavati samo zbog Jokića, već i zbog Jovića koji nastupa za Majami i u svojoj prvoj sezoni će najverovatnije igrati veliko finale. Evo kada Srbija neće spavati.

Početak velikog finala je zakazan za sledeću nedelju, noć između četvrtka i petka. Poznate su i satnice mečeva finalne serije. Prva utakmica kreće u petak u 2.30 ujutro po našem vremenu. Utakmica broj dva je zakazana tri dana kasnije u 2.00 ujutro, treća je opet tri dana kasnije u 2.30 ujutro, četvrta dva dana posle treće u 2.30. Svaka naredna bi se igrala na tri dana u terminima od 2.30 časova, a jedino bi se eventualna sedma igrala u terminu od 2.00 ujutro po našem vremenu, kako piše Mozzartsport.com.

Autor: mozzartsport.com / redportal.rs