Pevač tokom vikenda hitno primljen u Urgentni centar

Pevač Saša Kovačević tokom vikenda, tačnije u subotu, hitno je primljen u Urgentni centar, gde je i zadržan sve do danas. Prema pisanju medija, Saša Kovačević danas je pušten kući, ali će nakon nekoliko dana ponovo morati da se javi lekarima, jer njegovo zdravstveno stanje zahteva konstantno praćenje. 🔽

- Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu - kaže blizak prijatelj za Kurir.

Foto: Pink.rs

Nakon što je primljen u Urgentni centar, urađena mu je krvna slika, koja nije bila dobra, a pevač je bio vidno malaksao.

- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao - ispričao je pomenuti izvor ranije.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.