Brat i sestra sahranjeni su u prisustvu porodice, rođaka i prijatelja 🖤

Majka iz Turske je sa dvojicom sinova i ćerkom primljena u bolnicu u Bodrumu u subotu ujutru sa simptomima trovanja. Uprkos naporima lekara, njen šestomesečni sin Uraz je preminuo, a ubrzo je stigla još jedna tužna vest - umrla je i njena ćerka Karja (6).

Inci Sandik i njeni sinovi Sezai, Uraz i ćerka Karja, koji žive u bodrumskom okrugu Mugla, odvedeni su u bolnicu u Bodrumu nakon što su se razboleli. Uraz, za kojeg se sumnja da je otrovan majčinim mlekom, nije mogao da bude spasen uprkos naporima lekara. Karja, koja je bila u teškom stanju, prebačena je u drugu bolnicu, ali je nažalost i ona preminula u nedelju, prenose turski mediji.

Turski mediji pišu da je porodica jela piletinu za večeru 19. maja i da su nedavno radili dezinfekciju kuće. Istraga treba da otkrije da li je trovanje izazvala piletina ili neka hemikalija, prenosi Telegraf.

Prema poslednjim podacima, majka Inci i njen drugi sin Sezai su u stabilnom stanju. Brat i sestra sahranjeni su u prisustvu porodice, rođaka i prijatelja, kao i gradonačelnika Bodruma.

Autor: Telegraf