Pevačica privedena u Cirihu

Pevačica Jana Todorović nedavno je doživela neprijatnost na aerodromu u Cirihu kada je uhapšena, jer nije imala dozvolu da tamo peva. Kako navode mediji, Jana je noć provela u zatvoru, nakon čega se prvim letom vratila u Beograd. 🛫

Jana je trebalo da nastupi u Luksemburgu zajedno sa kolegom Ljubom Aličićem, ali se to nije desilo zbog neprijatne scene.

- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - izjavila je pevačica, kako prenosi portal 24sedam.rs.

-  Janu nek' je sramota što nije došla - rekao je Ljuba Aličić na veselju na kom je trebalo i Jana da nastupi, a pevačica mu je uzvratila sledećim odgovorom 🔽 :

- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - rekla je Jana Todorović za Srbiju Danas.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.