Pala trojica njegovih pomagača

Nakon ubistva Ervina Ć. (35) u Priboju osumničeni Igor A. (28) pobegao je sa lica mesta. Od izvora bliskog istrazi saznajemo da je Igor A, koji je pripadnik policije, imao tri pomagača u bekstvu.

Iako su pojedini lokalni mediji preneli da je osumnjičeni za ubistvo priveden u svojoj kući, mediji prenose da je on u bekstvu i da je za njim u toku intenzivna potera.

- Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenom I.A. se traga – kaže izvor, kako piše Pink.rs.

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su: N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65).

Od istog izvora saznaje se da je završena obdukcija tela Ervina Ć.

- Konstatovano je da preminio od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio – kaže pomenuti izvor.

Da podsetimo da je u lokalu Strit u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pobegao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

- Bile su tu i neke devojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs

#UBISTVO

#hapšenje

#policajac

#priboj