Poznata voditeljka otkrila da je i sama bila žrtva nasilja 😥

Poslednja epizoda Whatzuuuup emisije koja se emituje na Red Tv posvećena je društvenoj odgovornosti, empatiji i vršnjačkom nasilju. 👆🏻📺

Sagovornik u današnoj emisiji, bila je i voditeljka Dušica Jakovljević koja je prokomentarisala trenutna dešavanja u Srbiji.

- Mislim da je sada stvarno veliki pritisak na obrazovni sistem, iako ako vratimo film unazad, mnoge su se stvari dešavale. Ne kao ova i ne u centru Beograda, pa mi to nismo osećali kada tamo negde se desi neki zločin gde nastrada 5/6 ljudi. Mislim da smo se svi i potresli i protresli. Možda da češće ulazimo u sobe naše dece, i da malo više razgovaramo sa njima.

Poznata voditeljka otkrila je i da je ona proživela vršnjačko nasilje:

- Živela sam na Dorćolu, a išla sam u osnovnu školu na Palasu, a Dorćol i Palas su uvek bili posvađani krajevi, a ja sam se družila i sa društvom sa Palasa, i sa Dorćola. Imala sam jednu situaciju da je jedna devojčica koja je tad bila "razbijačica" koja je tražila moju drugaricu, a naišla je na mene, pa sam ja dobila udarac. Nisam smela da priznam. Super sam prošla, s obzirom kako su tada izgledali ti neki okršaji - otkrila je Dušica i dodala da je "stravičan porast" nastradalih žena od nasilja, od početka godine:

- Stop svakoj vrsti nasilja. A kada je reč o ženama, to je jedna potpuno drugačija tema. Stravičan porast. Ne mogu ni da pratim brojke jer me toliko boli. Mi se setimo žena tek kada nastradaju.

Ceo njen intervju možete poslušati na sledećem linku:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs