Ona je Fifika koja sve uredno poÅ”tuje šŸ˜®

Tokom jučeraÅ”nje emisije Pitanje gledalaca, Maja Marinković i Anđela Đuričić su nekoliko puta uÅ”le u verbalnu raspravu. šŸ˜²

Kada su Anđelu upitali: "Rekla si da nikada ne bi bila sa dečkom koji je bio sa Majom. Šta se desilo?", Anđela je odgovorila sa tvrdnjom da su oni bili samo seks kombinacija. Maja je odmah reagovala nazivajući Anđelu "budalom".

- Ovo je cirkus. Devojka ne zna ni Ŕta priča viŔe. Nema argumente. Nije bitna forma, bitna je suŔtina. Nama je bilo 10 puta strastvenije i jače. Znam da nju to boli. Šta da radim? Nisam kriva - nadovezala se Maja na njen odnos sa Zvezdanom i dodala:

- Stvarno nisam doživela od Zvezdana nijednu loŔu reč. Udaljili smo se da se njegova emocija prema meni ne bi produbila.

- ViÅ”e te je cenio iako niste bili u vezi u odnosu na ono kako tretira i ceni Anđelu sa kojom je u vezi - upitao je Darko.

- Naravno. Ona je Fifika. On kaže: "Fifi mesto!". Ona je, kada sam otvorila vrata od izolacije i pozvala ga da razgovaramo, rekla "Idem i ja." On joj rekao: "Sedi dole. Ne ideŔ nigde." Fifi jeste da se dresira na način koji treba, a to je: "Fifi, gledaj pravo. Fifi, digni rep. Fifi, sedi pravo. Fifi, nisi slep." Tako da, ona kao Fifika sve uredno poŔtuje. Žene koje tako dozvoljavaju muŔkarcima da se ophode prema njima, imaju pravo. Ja ne bih. Zvezdanu sam rekla da niko u meni ne može da ubije identitet - rekla je Maja.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs