Pevačica najavila da sledeće godine planira da se prijavi za pesmu Evrovizije 😎😎

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica pojavila se sinoć na premijeri najnovijeg dela Paklenih ulica. 📽️ Pevačica koja je inače vatreni fan filma i automobila, izabrana je za ambasadora popularnog serijala.

Ona je ovom prilikom dala intervju u kom je otkrila da je presrećna što je ambasador ovog filma, otkud to da je nosila majicu Dare Bubamare na svom nastupu, kao i da li planira da se prijavi za Evroviziju sledeće godine. 🎙️🤔

- Naravno da sam odmah prihvatila poziv. Sećam se, pre 2-3 meseca kada sam dobila taj poziv, bila sam presrećna jer sam baš taj dan pričala nešto o tom filmu - rekla je Breskvica i dodala:

- Ja nju stvarno obožavam. Ona je meni tako pozitivna, takva ikona. I čim sam videla da postoji majica, odmah sam je poručila, i reko nosim je na prvom sledećem nastupu.

Breskvica je otkrila da ove godine nije stigla da se pripremi za ovogodišnju Evroviziju, ali da za sledeću planira da se prijavi:

- Trebalo je da se prijavim ove godine, međutim nisam stigla zbog mnogo nastupa. Ne želim da to bude tek tako, nego da bude dobra pesma, dobar nastup, tako da ću se potruditi da za sledeću godinu stignem da sve uradim kako treba.

IZVOR: YT / HYPE TV

Autor: redportal.rs