Proslava titule zakazana za 28. maj

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su u sredu veče plasman u finale Kupa Srbije, i to pobedom protiv TSC-a, rivala protiv kog su zvanično potvrdili i 34. titulu u 1. kolu plej-ofa!

Proslavu titule crveno-beli su zakazali za 28. maj u 19 časova, kada im u goste stiže ekipa Novog Pazara, a tom prilikom klub je odlučio da obraduje sve navijače i obezbedi besplatan ulaz.

- Zvezdaši su i tokom sezone 2022/2023 bili 12. igrač naše ekipe, kako na stadionu Rajko Mitić, tako i na terenima širom Srbije i Evrope. Još jedna uspešna Zvezdina sezona će uskoro biti iza nas, pamtićemo je po mnogim lepim momentima, a jedan od njih je svakako trenutak kada je i matematički titula obezbeđena, a Crvena zvezda postala prvi učesnik Lige šampiona za narednu godinu - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Pune tribine i pobeda protiv Novog Pazara bi na pravi način zaokružile dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Naš tim ima niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu, što samo potvrđuje da su igrači bili na visini zadatka. Ostvareni uspesi su kao i svake godine rezultat zajedništva, igrača na terenu i publike na tribinama, koja je pokazala da je Zvezda velika porodica. Dođite na Marakanu i budite deo prave zvezdaške proslave!

Zvezda trenutno ima 95 bodova i u poslednja dva kola juri "stotku" i sezonu bez poraza, što bi ujedno bilo drugi put u istoriji, piše Telegraf.

Autor: telegraf.rs