Kajla je poslednji put viđena 4. jula 2017. i sada je pronađena živa i zdrava u Severnoj Karolini

Devetogodišnja devojčica koju je majka otela od oca 2017. pronađena je živa i zdrava u Severnoj Karolini kada ju je vlasnik prodavnice prepoznao nakon gledanja Netfliks serije Nerešene misterije.

Devetogodišnja Kajla Unbehaun je živela sa svojim ocem, a 2017. njena majka Heder Unbehaun (40) je došla po nju i odvela je "na silu".

Kajla je poslednji put viđena 4. jula 2017. i sada je pronađena živa i zdrava u Severnoj Karolini, Sjedinjene Američke Države. Vlasnik radnje prepoznao ju je iz serije "Nerešene misterije" sa platforme Netfliks.

Kajla je živela sa svojim ocem, Rajanom Iskerkom, koji je imao puno starateljstvo. 5. jula 2017. otišao je u kuću svoje bivše žene Heder u Vitonu da pokupi Kajlu i odvede je kući. Kajla nije bila kod kuće, a otac nije mogao da nađe ni svoju ćerku ni bivšu ženu.

Heder je uhapšena prošle nedelje u Ešvilu u Severnoj Karolini. Nju i Kajlu je prepoznao vlasnik lokalne prodavnice. Nekoliko dana pre nego što ih je video u prodavnici, gledao je epizodu o Kajlinom nestanku. Čim ju je prepoznao, pozvao je policiju.

Heder je imala pravo na posete u vreme otmice svoje ćerke. Ona će biti kažnjena sa 250.000 dolara, a očekuje se i izručenje. Kajla danas ima 15 godina. Bila je tema epizode ​​"Kidnapped From Family" u Netfliks seriji "Nerešene misterije". Nakon što je Kaila pronađena, oglasio se njen otac Rajan.

- Tako sam srećan što je Kaila dobro. Želim da se zahvalim Nacionalnom centru za nestalu decu i svim organima za sprovođenje zakona koji su pomogli u njenom slučaju. Sada tražimo privatnost dok se upoznamo i počnemo ispočetka - rekao je otac pronađene devojčice.

Autor: redportal.rs