Zvezdan rekao Anđeli koliko puta je bio intiman sa Majom 😮🤫

Ubrzo nakon raskida sa Majom Marinković Zvezdan Slavnić dotrčao je kod bivše devojke Anđele Đuričić kako bi razgovarali i pokušali ponovo! 🤷‍♀️ Anđeli nije trebalo dugo da pogazi obećanje koje je dala pre dve nedelje, odnosno da se neće nikada pomiriti sa Zvezdanom, i ponovo skoči u njegov zagrljaj! 😂

Zvezdan i Anđela razgovarali su nekoliko puta, a reklo bi se da je bivša devojka oprostila Zvezdanu! Njihov razgovor u dvorištu privukao je dosta pažnje, s obzirom na to da je Zveki pričao Anđi koliko puta je bio intiman sa Majom. 🤫😣

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ja tebe volim, ja to mogu da kažem, jer to nisam krila - rekla je Anđela.

- Ja ne znam da kažem da te volim, što bih te lagao? Ne mogu da mi budu ista osećanja, jer smo se razišli, ali se nisu smanjila. Ovih dana sam mogao da razmišljam - rekao je Zvezdan.

- Sad mi reci sve detaljno. Moram da budem inspektor ako želiš da gradimo prijateljski odnos, kao na početku... Reci mi sada fino, direktan budi. Koliko puta ste imali intimni odnos - upitala je Anđela, na šta je Zvezdan rekao:

- Desetak puta, nisam brojao, nije puno!

- Nije ti puno deset puta za petnaest dana? Jesi li ti normalan - dodala je Anđela.

- Da me još privlači, ostao bih... Bilo je nešto napred-nazad, ništa, bezveze. Ja sam rekao da ne mogu, ona je rekla da ne želi vezu. Prijalo mi je, opuštena je, blesava je, zato sam i ostao toliko dana posle toga - rekao je Slavnić.

- Anđo, reci mi, koliko me voliš - pitao je Zvezdan.

- Puno! A šta to tebi znači, je l' ti puni ego - pitala je Anđela.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Molim te da ništa ne radimo ovde, kao Boga te molim. Obećaj mi - ponavljao je Zvezdan, kako prenosi Telegraf.rs.

- Obećavam. Neće ništa da bude, samo ti i ja - rekla je Anđela.

- Zakuni mi se, u zdravlje moje - rekao je Slavnić.

- Zakuni se u mene da nema druženja, samo sa mnom - rekla je Anđela.

- Ja ti se kunem u zdravlje svoje, neću nikome prići, ni poljubiti nikoga, samo me pusti da budem sam - rekao je Zvezdan.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.