Najmlađa pevačica koja je dobila ovo priznanje 😁

Sinoć je održano 3. veče, tačnije finalno veče, Sabora narodne muzike 2023, na kome je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlikovana prestižnom nagradom za životno delo! 😎

Predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović tokom sinoćne večeri dodelio je pomenutu nagradu pevačici uz komentar da je ona najmlađa pevačica kojoj su do sada dodelili priznanje za životno delo. 😁

- Imam čast da prestižno priznanje od SEMUS-a uručim Ceci za životno delo. Da dodam, Ceco ti si najmlađa dobitnica te prestižne nagrade - rekao je Golubović.

- Emotivna sam, hvala puno! Za mene je ovo velika čast, moji počeci cu upravo na RTS-u. Počeću da plačem sad! Ako ja sa 50 godina dobijam nagradu za životno delo, kao najmlađa, koliko godina onda imaju ostali - našalila se pevačica, nakon čega je usledio i aplauz, prenosi portal 24sedam.rs.

Živimo, radimo, stvaramo, nekada i nesvesni koliko to znači, ne samo nama, već i drugim ljudima! U to ime je još lepše kada to neko primeti, nagradi i pohvali. Hvala mojoj publici koja to radi, a hvala i za večerašnju emociju, nezaboravan momenat i izuzetno priznanje za životno delo! Ali obećavam, još ćemo mi zajedno da stvaramo.
View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

IZVOR: IG / @cecaraznatovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.