Čas je dobro, čas je loše...

Anđela Đuričić je u Rajskom vrtu otvorila dušu pred Drvom Mudrosti. Ona je otkrila kako se oseća u poslednje vreme.

- Moje Drvence, ja ne znam ni kako se osećam. Čas sam dobro, čas loše, čas plačem.. Danas sam ustala rano, a meni su se u 3 dana desile 2 velike stvari, a to me je baš spucalo. Mogu i 3 da navedem. Prva je što nisam dobila čestitke od porodice i prijatelja, to me je jako povredilo. Ja sam pogrešila jer sam se zaljubila u zauzetog čoveka. I drugarice su me razočarele, to je mene mnogo povredilo, a onda sve to i kreće. Zvezdan je stao uz mene kao muškarac, podržao me je, čak i čika Moka i teta Slavica, bez obzira na moj odnos sa njim, a vidimo da su oni ozbiljni ljudi, a značilo mi je što je bio uz mene, a onda samo 48 sati nakon toga on je imao performas sa Majom, a ja nisam mogla da se smirim taj dana, mora mene neko da razume. On se vadi na njegov slom zbog Ane, a on na milimetar od Maje. Meni tada nije bilo dobro, svađali smo se, ali smo sklopili dogovor da se smirimo 2 dana, nismo zvanično raskinuli. Meni đavo nije dao mira, ja sam spavala u pab probudila se oko 9 i odem do izolacije i vidim njih dvoje zagrljenje i on meni kaže : "Pa šta?". Ja ne znam kako sam se kontrolisala taj dana. Meni to ne bi bio problem da je to uradilo sa Šarmen, sa normalnom devojkom, a ne sa Majom koja uvek rastura veze i brakove, ona ima potrebu da to uradi. Maja je fejk, a kod mene je iskreno, njoj je on rijaliti prića. Povredilo me je osoba sa kojom je to uradio - rekla je Anđela.

- Žao mi je što nisam primetila da me ne voli, ja sam bila i zaljbuljena i volim ga, ali on mene nije voleo, a tebalo je to da mi kaže. Žao mi je što smo toliko sebi dali, a sve što smo planirali, on je mene hteo da veri za novu godinu, i ja sam bila ozbiljna u svemu. Onn je mene na pretresu ponizio i onda je rekao da nije sa mnom jer ne znam da vodim ljubav, to mi je bila užasna izjava, to me je povredilo. Ja nikada nisam čula to da kaže neko. To nije afekat, to je istina, jer je znao da sam ja neiskusna. Nisam mogla da verujem da je on u stanju takon nešto da kaže - dodala je Anđela.

IZVOR: YT / Zadruga Official

- Da li misliš da je tvoje ponašanje pomoglo njemu da te ostavi - upitalo je Drvo Anđelu.

- Ja sam dala sebe, trudila sam se, a jesam tu noć napravila scenu, ali normalno je da napravim jer je uradio ono sa Majom to veče. On je flertovaao sa njom, jeste moje ponašanje krivo, ali sam bila u pravu. Ja sam verovala u to, on je prvi muškarac kojeg sam volela i krivo mi je što taj trud nije uspeo - rekala je Anđela.

- Misliš da on nema osećanja prema tebi - upitalo ej Drvo.

- Ne mislim, mislim da ima poštovanje, draga sam mu kao osoba, nema on emocije. Rekla sam mu da nije muškarac, ali nisam to trebala da mu kažem. Meni bude teže posle toga, a meni bude teže posle toga. Ja sam se skroz izgubila i trebala mi je podrška roditelja. Nadam se da će mi za slavu stići čestitka. Kada mi je loše, loše mi je, ali nadam se da ću biti u boljem stanju tada, ali ako ne stigne, idem dalje, šta ću - dodala je Anđela.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs