Gurao se sa žrtvom, udario je nekoliko puta po glavi, a zatim je dograbio kuhinjski nož i počeo da je ubada po celom telu.

Bivši robijaš Saša I. (46) iz Leskovca uhapšen je u petak zbog sumnje da je nakon svađe, nožem nasmrt izbo dugogodišnju partnerku Gordanu D. (56) u kući njenog poslodavca, a zatim pozvao policiji i priznao zločin.

Ubistvo se dogodilo prekjuče oko 21 sat u kući njihovog komšije, kod kod je žrtva radila.

- Porodica vlasnika kuće u kojoj s dogodio zločin angažovala je Gordanu kako bi brinula o njemu jer je teško bolestan. Ona mu je čistila, kuvala, dok je osumnjičeni povremeno dolazio i radio neke kućne poslove na nagovor emotivne partnerke. Kobne večeri njih dvoje su bili u kući Gordaninog poslodavca, ali je nakon večere došlo do svađe - kaže Kurirov izvor i dodaje da se sumnja da su se tokom celog dana svađali.

- Iz za sada nepoznatog razloga došlo je prvo do verbalnog sukoba, koju je ubrzo eksalirao. Vlasnik kuće tada je navodno, izašao iz prostorije u kojoj su bili, a Saša je nasrnuo na Gordanu. Gurao se sa žrtvom, udario je nekoliko puta po glavi, a zatim je dograbio kuhinjski nož i počeo da je ubada po celom telu.

- Ležala je u lokvi krvi, a on je pao pored nje, jer je bio krvavih kolena. Vlasnik kuće se vratio i zatekao stravičnu scenu. Pitao je Sašu: "Zašto si to uradio?" i to nekoliko puta, ali mu ubica nije ništa rekao, samo je nemo klečao pored Gordane.

Autor: Kurir.rs