Identična tragedija dogodia se i pre 8 godina

Suzani je avgusta 2012. godine, na istom mestu gde je Saša ubio Milenu, presudio njen bivši suprug Miroslav, koji je posle toga pucao u sebe.

Saša P. (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) iz očevog pištolja sinoć oko 17 časova na parkingu u Aleksincu, da bi odmah posle toga presudio i sebi. Njih dvoje su se rastali pre mesec dana i ona je prešla da živi u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom, a identična tragedija dogodila se na istom mestu pre 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava, koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši u nju iz pištolja na istom mestu gde se dogodila jučerašnja tragedija. On je, baš kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Žena je posle tragedije prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Ljubomora

Motiv sinoćnog ubistva, a potom i samoubistva još nije poznat, ali se pretpostavlja da je Saša P. želeo da vrati svoju suprugu jer je na mestu tragedije pronađeno plišano srce u lokvi krvi.

Miroslav je stalno prebacivao supruzi da ga je ostavila zbog drugog muškarca.

Rodbina Miroslava Radenkovića navela je da je Miroslav mnogo voleo Suzanu, te da nikako nije mogao da je prežali.

- Govorili smo mu da je zaboravi, ali on je uporno ponavljao ne mogu da živim bez nje - ispričala je za Pink.rs Miroslavljeva sestra.

pročitajte još

Tragedija u NIŠU

Autor: Redportal.rs

#Srbija

#UBISTVO

#ljubomora