Pevačicu obuzele emocije, pa pustila i suzu 🎵

Svima dobro poznati pevač Željko Samardžić i njegova koleginica, ali i dugogodišnja prijateljica Kaliopi Bukle, rešili su da svoje 4 decenije dugo prijateljstvo krunišu duetom, čija je promocija bila upriličena danas. 🎵

Tekst za numeru Znam, koju su otpevali Kaliopi i Željko, napisao je pevačicin bivši muž Romeo Gril, a pomenutu pesmu možete čuti u videu ispod 🔽 :

IZVOR: YT / Željko Samardžić

- Čim sam čula pesmu prvi put shvatila sam da je to više od pesme. Takav osećaj mi se dogodio kada sam prvi put čula Bato i Crno i belo, sad se meni to događa kada sam čula Znam - počela je Kaliopi sa suzama u očima i dodala:

- Krenula je suza sa strane, kada vam krene suza kada ne plačete, nego vam emocije izbijaju iz jedne suze. To je iskonski osećaj, to više nema veze sa nečim svakodnevnim, život nas je samleo u nekoj mašini. Ova pesma me je malo usporila i to mi je baš trebalo. I zadnjih nekoliko godina sam kao i svi mi proživljavala stvari koje su nas naterale da razmišljamo o sebi i drugima. Deliti pesmu sa nekim je deliti dušu - izjavila je pevačica pred okupljenim medijima na promociji pesme, kako prenosi portal 24sedam.rs.

Autor: K.Đ.