Otkriva ekipa Gastro Hooda!

Serija, koja se isticala impresivnom glumačkom ekipom, privlači pažnju i danas 😎. Ko su novi vaspitači Zeka i Beli, ali i šta je zajedničko sadašnjim klincima sa Crnim i Šiljom i šta oni žele u ovom trenutku otkriva nam ekipa Gastro Hooda na čelu sa kuvarom Milanom Jankovićem Čorbom

Pravo iz dvorišta stiže nam priča iz Vaspitno-popravnog doma Kruševac, Sivog doma iz čuvene serije Darka Bajića koja i danas u repriznim terminima 37 godina od 1. prikazivanja ima pažnju kako starih tako i novih gledalaca 👆🏻. Ko su generacije koje su danas unutra, koliko su se vreme i krivična dela promenili istražuje Milan Janković Čorba, kuvar i autor emisije Gastro Hood

- Veliki uticaj na izbor ove lokacije imala jei domaća kinematografija tačnije serija Sivi dom. Kada sam istražio da su to adaptirane priče realnih likova, poželeo sam da odem i da vidim koliko je sivo i realno danas 37 godina kasnije. Mi smo i sami odrasli na ulici, kada kažem na ulici, mislim na pravu realnu priču, na put sa koga lako možeš da skreneš, i došli smo do nekih visina o kojima smo maštali. Sada je vreme da pokažemo da nismo zaboravili odakle smo krenuli i da pokažemo nekim mlađim generacijama šta mogu i šta je zaista važno 👆🏻 - istakao je Čorba. 

View this post on Instagram

A post shared by @gastro.hood

IZVOR: IG / @gastro.hood

Gosti epizode su i idoli nekih novih generacija, oni sa čijom se muzikom danas identifikuju i malo mlađi ali i stariji - Corona i Rimski. Kako i zašto je izbor pao na ovaj poznati dvojac, pitali smo Čorbu:

Hteo sam toj deci da dovedem njihove junake, koji su uspeli, i zvao sam Rimskog i Koronu, i kao pravi uspešni, jednostavni ljudi, odmah su prihvatili 😎. San svih klinaca koji su unutra je „jednog dana kad se vratim, ceo kraj tad slaviće“ (pesma Paralele, prim. aut.). E mi smo otišli da im kažemo da taj put nije brz i lak, nego ispunjen radom i talentom.
View this post on Instagram

A post shared by @gastro.hood

Prethodne godine ova ekipa je Uskrs provela u domu za nezbrinutu decu Sremska Kamenica i ta epizoda pobrala je sve simpatije gledalaca 💕. 

Te epizode sam snimio da pokažem svom sinu šta to tata zapravo radi. Koliko sam uspeo, saznaćemo 20. 4, kada je zakazana premijera.

Autor: redportal.rs