Na listi se nalazi još 12 destinacija, poput Positana, grčkog Santorinija, Rima, Pariza, Budimpešte, Lisabona i Venecije. 🌍

Svetski poznat portal o putovanjima, European Best Destinations, objavio je listu najboljih destinacija za medeni mesec u Evropi. Na popisu ima mesta u Francuskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, prenosi etrebinje.

Na prvom mestu njihove liste našao se gradić u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Cavtat.

- Najbolja destinacija za medeni mesec ove godine je predivan, sunčan, romantičan Cavtat na jugu Hrvatske - piše ovaj portal.

- Smešten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne avio luke, Cavtat zaljubljenima nudi usluge venčanja po principu ‘ključ u ruke’ kao i beskrajne mogućnosti za medeni mesec i smještaj u hotelima s pet zvezdica s pogledom na more, velnesom, sportskim aktivnostima, bazenom… - dodaju.

Kažu kako u Cavtatu postoje brojni restorani uz more te moderni barovi. “Priuštite medeni mesec s pet zvezdica u trendi destinaciji koja je na prvom mestu među najboljim destinacijama za medeni mesec”, poručuju te su objasnili kako doći do Cavtata i gde bukirati smeštaj.

Na listi se nalazi još 12 destinacija, poput italijanskog Positana, grčkog Santorinija, Rima, Pariza, Budimpešte, Lisabona i Venecije.

Autor: etrebinje