Sada je idealno vreme za oporavak kosa ✨

Dnevna svetlost postaje sve duža i priroda pročinje da se budi, a mi srećno prelazimo iz hladnih, mračnih zimskih dana u prolećno vreme koje se čekalo. 🌞

Na samom početku proleća većina nas ima dugačak spisak obaveza koje bi trebalo uraditi pre početka jedne nove sezone, novog poglavlja. Jedna od oblasti kojoj treba posvetiti pažnju na dugačkoj listi obaveza je svakako i kosa.

Bila je izložena niskim temperaturama, snegu, susnežici ​​i vetaru. Pored toga, čest prelazak iz hladne u toplu, sobnu sredinu može da ostavi trag na vlasima. Ipak, uz malo pripreme, možemo da transformišemo naše pramenove u svilenkaste i meke i pripremimo ih za upijanje sunčevih zraka koje smo čekali.

Sada je savršeno vreme za "popravku" oštećenih krajeva. Počnite sa šišanjem kako biste je osvežili i skratili sve procvetale i suve krajeve.

Ako je prošlo neko vreme od kada ste naneli dubinski regenerator, pravo je vreme da to učinite. Dubinski regenerator će nahraniti i popraviti suve krajeve, a istovremeno će im dati zdrav sjaj. Takođe će pomoći da se smanji kovrdžavost uzrokovana ogromnom vlažnošću koja nas je ovih meseci pratila.

Autor: Magazin Novosti