Glumica je iskreno pričala o svom iskustvu sa bebom u 43.godini! 🤍

Tokom nekoliko posledjih decenija, prosek godina u kom žene rađaju prvo dete, se povećao. Sve više žena rađa decu nakon 40. godine, dok je sve manje onih koje su rodile pre 20.

Glumica Eva Longorija (48), imala je 43 godine kada je po prvi put postala mama. Ona je 2018. godine rodila sina, Santjaga Enrikea Bastona. 👩‍👦

Glumica, koja je u braku sa biznismenom Hose Pepe Bastonom, u intervjuu za časopis Parents rekla je da su četrdesete najbolja decenija za rađanje deteta, iz njenog iskustva. Eva je za svog mališana dodala:

- Jednostavno je suđeno da bude sa mnom baš u ovom periodu mog života. Mnogo sam mirnija, a pritom ne radim tako mnogo, iako možda ne izgleda tako!

Ipak, žongliranje između roditeljstva i posla nije jednostavno, bez obzira na to da li si poznata ličnost ili ne. Eva je, međutim, jako srećna što ima mogućnost da sina vodi sa sobom na snimanja kako bi bio pored nje.

- Povratak na posao je bio težak. Dojenje na poslu takođe... Spavanje i nespavanje. Ipak, jednostavno to uradiš i bude gotovo, podleila je Eva. 🤱🏻

Ova mama je dodala i to, da njen mališa nema problem da se odvoji od nje, i da voli da bude u svačijim rukama, što je veoma raduje. Ona je nedavno objavila novu fotografiju sa naslednikom, uz reči ''moj život''.

Autor: Magazin Novosti