Praznična atmosfera nosi sa sobom korišćenje prazničnih mera 😅

Dva policajca iz grada Riversajd u Kaliforniji su na neobičan način uspeli da identifikuju i privedu lokalnu bandu kradljivaca iz lokalne prodavnice, ali i kradljivce automobila sa obližnjeg parkinga.

Naime, policijska jedinica koja je radila na slučaju kradljivaca koji su povremeno krali artikle iz prodavnice Target u Kanjon Springsu. U koordinaciji sa obezbeđenjem prodavnice, na sigurnosnim kamerama su videli kradljivce, tako da su lopovi uhvaćeni ispred prodavnice i to od strane dvojice policajaca koji su bili maskirani kao Deda Mraz i njegov pomoćnik - vilenjak. 😄

Foto: Riverside Police Department/nepoznato

Međutim, na tome se ova akcija nije završila, jer se desilo i nešto očekivano. Dok se tim već kupio i spremao da se vrati u stanicu, dobili su informaciju od kolege da tri muškarca na parkingu kradu jedan parkirani automobil. Zbog toga su Deda Mraz i vilenjak morali opet da se daju u akciju, tako da je i ovo hapšenje uspešno izvršeno. Istina, treći kradljivac je uspeo da pobegne, ali je identifikovan.

- Drži ga, Deda Mraze - čuje se na jednom od snimaka ovog hapšenja.

Detektiv Pol Miranda, koji je od početka bio uključen u akciju, rekao je za lokalni NBC da je svakako bilo nečeg duhovitog u pogledu na Deda Mraza koji hvata lopova.

- Dvojica uhapšenih se trenutno izvinjavaju za svoja dela pred sudom, tako da mislim da se Deda Mraz premišlja da li će ostati na listi nevaljale dece - zaključio je on.

IZVOR: YT / Riverside Police Department

Autor: redportal.rs

#Kalifornija

#deda mraz i vilenjak

#policija

#riversajd

#uhvatila bandu