Tek skoro su rešili nesporazum...

Na našoj estradi postoje brojne nesuglasice među kolegama koje traju godinama, pa je tako jedna od njih i svađa Dragane Mirković i jednog njenog kolege. Naime, njih dvoje godinama nisu razgovarali, a sve zbog jednog velikog nesporazuma.

Poznata pevačica nije bila u mogućnosti da prisustvuje koncertu njenog kolege zbog privatnih razloga što je on shvatio kao uvredu i naljutio se na nju. Te 2009. godne, njih dvoje prekinuli su svaki kontakt, a pomirenje je palo tek nedavno. Naime, reč je o kolegi Miletu Kitiću.

Jedino što se preklapalo u obe verzije bila je činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj Areni i da Dragana nije došla.

- Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio - pričao je Mile tada.

Dragana je potom oglasila i otkrila nove detalje:

- Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg "Južnog vetra". Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču - rekla je ona za medije tada i dodala:

- Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana.

- Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji - pričao je Mile Kitić do pre godinu-dve.

Dugo je tinjala svađa između njih, a onda se preko noći sve promenilo i nesuglasice su rešene.

- Još jedno divno druženje -  napisala je Dragana Mirković pored fotografije sa Miletom Kitićem posle nedavno održanog zajedničkog koncerta.

Foto: Instagram.com/@dragana_mirkovic

Autor: Telegraf / redportal.rs