I moramo priznati, SA PUNIM PRAVOM!

Poznati holivudski glumac Tom Kruz postao je osoba u trendingu na društvenim mrežama ovog jutra zbog burne reakcije koju je imao na snimanju filma. 😱

Nemoguća misija 7 bio je jedan od prvih filmskih projekata na koje je pandemija koronavirusa negativno uticala. I ove nedelje ponovo je stigao na naslovne strane svetskih medija nakon kršenja pravila COVID-19 na setu svog najnovijeg filma. Kruz trenutno snima Nemoguću misiju 7 što je, pogađate, poslednji deo njegove špijunske franšize. Ali kada su dva člana filmske ekipe stajala preblizu jedan drugog ispred ekrana, Kruz je potpuno odlepio.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

IZVOR: IG / @tomcruise

Ako te opet vidim da radiš to, j**eno ćeš leteti sa seta!

U audio-snimku magazina The Sun Kruz se čuje kako kaže: - Mi smo zlatni standard. Ljudi su se upravo vratili u Holivud i snimaju filmove zbog nas. Jer veruju u nas i u ono što radimo. Telefoniram sa svim j**enim studijima noću, osiguravajućim kućama, producentima i gledaju nas i koriste nas za snimanje njihovih filmova. Stvaramo hiljade radnih mesta, j**em ti mater. Nikada više ne želim da to vidim. Nikad! Možete to reći ljudima koji gube svoje j**ene domove jer je naša industrija ugašena. Neće im staviti hranu na sto ili platiti fakultetsko obrazovanje. To je ono sa čime spavam svake noći: budućnost ove j**ene industrije! - vrištao je Kruz.

IZVOR: TW / @rexchapman

- Žao mi je, ne prihvatam vaše izvinjenje. Rekao sam vam, i sada to želim, a ako to ne učinite, letećete. Ne isključujemo ovaj j**eni film! Da li me razumete? Ako to ponovo vidim, j**eno ćete leteti sa seta! - ponovio je Kruz

Kruz je istakao određene članove posade, rekavši da će ih neodgovorno ponašanje koštati posla: - Jesam li jasan? Razumete li šta želim? Da li razumete odgovornost koju imam? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom, a ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, vi ćete dobiti otkaz - nastavio je Kruz. - To je to. To je to. Verujem da ćete se opametiti ovde.

Smatramo da je Tom reagovao na prav način i da samo strogoćom i disciplinom možemo da se izborimo sa ovim nevidljivim neprijateljem. Poštovanjem propisanih mera i zdravim razumom sačuvaćemo sebe, ali i druge.

Autor: redportal.rs

#COVID-19

#koronavirus

#tom cruise

#tom kruz