Žene su godinama koristile prirodne drvene češljeve i one nisu imale probleme sa kojima se žene danas suočavaju.

Korišćenje drvenog češlja će pomoći da se oslobodite peruti. Takođe se veruje da jednostavni drveni češljevi mogu pomoći da se oslobodite glavobolje, jednostavno zato što poboljšavaju cirkulaciju krvi u vašem skalpu. Dakle, imajući u vidu ove prednosti, vreme je da se oslobodite fensi plastičnih češljeva i odlučite se za drveni mali češalj.

Pomaže u održavanju zdravog vlasišta 🍀

Dobro zdravlje kože glave znači dobro zdravlje kose. Upotreba drvenog češlja pokreće akupunkturne tačke na našem skalpu i pomaže u cirkulaciji krvi. Ovo dovodi do zdravije kože glave, podstičući rast i snagu kose.

Poboljšava rast kose 🍀

Drveni češalj pomaže da se poboljša kvalitet vaše kose i ojača koren koji pomaže da se poboljša rast kose.

Ne oštećuje kosu 🍀

Drveni češalj je najbolje rešenje, jer ne oštećuje kosu. Stručnjaci tvrde da je najbolje da koristite češalj kada vam je kosa mokra. On ne dozvoljava da se dlaka lako slomi.

Pomaže kod eliminisanja peruti 🍀

Ako je vaš skalp suv, ne brinite. Korišćenje drvenog češlja će normalizovati proizvodnju prirodne masnoće i eliminisaće perut.

Dodajte volumen vašoj kosi 🍀

Drveni češalj dodaje volumen vašoj kosi. Ukoliko je vaša kosa duga, drveni češljevi su najbolji izbor, jer ravnomerno raspoređuju ulje na celoj dužini kose. Vaša kosa će izgledati sjajno.

Najbolji za osetljivu kožu 🍀

Drveni češljevi su mnogo blaži za kožu glave od plastičnih ili metalnih češljeva. Ako imate osetljivu kožu glave onda su drveni češljevi ponovo najbolji izbor jer mogu da spreče oštećenje i grebanje skalpa.

Autor: Magazin Novosti

#drvena četka

#kosa

#četka