Problemi u Zvezdi ili samo nagađanja? 🤔

Crvena zvezda igra fenomenalnu sezonu kada je domaća scena u pitanju. Četa Miloša Milojevića ide ka duploj kruni i direktnom plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona i sve deluje idilično za tim sa Marakane. Ali, izgleda da baš nije tako, prenose Novosti.rs.

Naime, Dušan Momirović, mladi srpski trener koji je sarađivao sa Milošem Milojevićem dok je ovaj bio u Hamarbiju, gostovao je u podkastu Adrijatik i izneo tvrdnje koje će doneti potrese u Zvezdu.

Na konstataciju novinara Nikole Jankovića da je Milojević tokom zimskih priprema imao problema sa Borjanom Gobeljićem, Dušan je dao potvrdan odgovor te dodao da time nije iznenađen.

To me uopšte ne čudi. Otprilike sam očekivao, samo sam mislio da će to mnogo ranije da se desi. Ne volim o tome da pričam, ali znam šta se dešavalo i šta se dešava. Miloš je neko ko voli autoritet, da sve bude striktno i precizno. Njegov prelazak u Zvezdu sam donekle očekivao i mislio sam da će mu biti mnogo lakše, s obzirom na poznavanje jezika. Takođe, bio sam svestan da u Zvezdi postoje jaki karakteri, tipa Borjan ili Gobeljić. Mislim, Borjan se sukobio i sa Terzom (Zvezdan Terzić, prim. aut.), a ne sa Milojem. Priča se kako je Partizan nadigrao Miloja u drugom poluvremenu poslednjeg derbija? Pitanje je koliko je nadigran, a koliko možda izbušen od igrača. Nisu to nemoguće stvari.

Dodao je potom mladi srpski trener i da je Miloš Milojević veoma strog:

Veoma, ali veoma je strog. Vidim da ljudi pričaju i pišu da je suprotno. Kod njega nema kašnjenja ni 15 sekundi. Apsolutno ne ostavlja mesta za diskusiju. Nema kod njega da neko dolazi i da se žali, za ovo, za ono... U švedskom Hamarbiju je odstranjivao iz tima. Izgubio je komunikaciju sa igračima zbog toga.

Autor: novosti.rs