Radio emisija pokrenula žestoke teme

Radio emisija Filipa Cara Delegati je u toku, a on je ugostio Jovanu Tomić Matoru, koja je progovorila o svađama sa pojedinim zadrugarima.

Naime, tema su joj bili sukobi sa Anitom Stanojlović i veza sa Šarmen Sorajom Leoni Altman.

Napomenula je kako je malo van vinkle, ali da je zanimljivo čuti različita mišljenja.

Car joj je rekao kako je hteo sa njom da priča o mnogim stvarima, poput dešavanja sa Zolom i Anitom, budući da su se tu obistinila njena predviđanja.

Matora je odgovorila:

Delili smo mišljenje, a Aleksandra je bila tu uz nju. Nisam se lomila, imala sam svoje mišljenje od početka. Znala sam da će doći taj trenutak, da li bio Bilal, Zola...Ne mislim da se leči od mene tako, mislimd a je takva osoba. Nema ni srama ni blama, malo je nestabilna, to ima veze sa nekim drugim stvarima, ne bih da je nešto preterano pljujem. Nervira me kada mi neko nešto nameće, a znam da nisam. Večito teramo pravdu, svako u svojoj situaciji, ali nikada nećemo isterati. U ovoj sezoni se stvarno trudim da upalim taj razum. U ovaj odnos sa Šarmen sam ušla sa rezervom, mislim da je osećajna zbog ove situacije. Vidim da meri svaku reč, doživljava sve kao napad. Idem, pa kako bude, biće. Smatram da je devojka koja zaslužuje da uđem u vezu, ima kvalitete. Ne bih ništa da idealizujem, ali za sve imam nekako rezervu.

Autor: redportal.rs