Srbin ISPRED Janisa i Embida 💪

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić treba da dobije MVP nagradu u NBA ligi. To je poruka legendarnog košarkaša Pola Pirsa. Čuveni igrač Bostona, sa kojim je osvojio i titulu 2008. godine ima samo reči hvale na račun sprskog centra. Dobio je pitanje o nagradi za najkorisnijeg igrača i dao je interesantno poređenje u odnosu na njega i Janisa Adetokumba i Džoela Embida.

Kako je rekao:

Teško pitanje, pričao sam sa Garnetom o tome i zaključili smo da Janis igra sa Jokićem ove nedelje i onaj koji dobije taj meč treba da bude MVP. Ako ode Grk tamo i završi pobedom u Denveru sa 35 poena i 15 skokova, onda on treba da bude. Nikad nije bilo ovako neizvesno, da date nagradu Embidu, Adetokumbu ili Jokiću, niko ne može da se buni.

Nekadašnji igrač Seltiksa, Bruklina, Vašingtona, Klipersa i čovek koji je 10 puta igrao na Ol-staru je potom objasnio zbog čega on daje prednost Srbinu

Ako gledate brojke, one ne lažu. Kada vidim svu trojicu, Jokić radi najviše sa najmanje stvari. Džoel ima Hardena koji je Ol-star, Džru Holidej i Kris Midlton su Ol-star igrači u Milvokiju, Denver nema takve igrače i prvi je tim na Zapadu. Stvarno je teško da mu ne date nagradu, ali bih razumeo i ako su navijači umorni od njega i ako ode nekom drugom.

Autor: Mondo.rs