Najviše se šokirao vlasnik restorana.

Princ Vilijam snimljen je u gej restoranu u Varšavi na večeri, a njegova pojava iznenadila je sve prisutne goste, ali i vlasnika objekta.

Gosti u Bistrou Buetero su se šokirali kada su videli princa Vilijama kako ulazi u restoran te se priključuje društvo.

Naima, na snimcima koje je snimio meštanin tokom posete vidi se da je Vilijam sedeo s grupom svog osoblja dok je konobar primao njihove narudžbe.

Izvor je za Daily Mail rekao da je tim iz Kensingtonske palate rezervirao lokalni restoran u blizini mesta gde su radili, a princ ih je upitao šta rade te ih zamolio da krene sa njima.

Vlasnik restorana, Pavel Zasim bio je isto toliko zaprepašćen kao i njegovi gosti kada su videli člana kraljevske porodice uživo, rekavši za britanske novine da "apsolutno nije slutio" da Vilijam dolazi i da je sto bio rezervisan za rođendansku zabavu za ženu po imenu Dejzi i 11 njenih gostiju.

Princ je posetio Poljsku kako bi naglasio britansku podršku toj zemlji, koja je pomagala izbeglicama raseljenim zbog rata u Ukrajini.

On se sastao s britanskim i poljskim trupama stacioniranim u blizini ukrajinsko-poljske granice i pohvalio njihovu "saradnju u podršci narodu Ukrajine i njihovoj slobodi".

IZVOR: TW / @BuzzingPop

Autor: redportal.rs