Javio se majčinski instinkt 🥰

Pevačica Milica Todorović je u intervjuu za magazin Gloria iznela do sada nepoznate detalje svoje privatnosti i progovorila o emotivnom životu, ali i muškarcu kakvog zamišlja pored sebe. Rekla da su joj životna razočarenja priredili bivši prijatelji, a ne ljubavni partneri i da je to dovelo do toga da se ugoji na nervnoj bazi. Nedavno je napunila 30 godina, pa je izjavila sledeće:

- Osećam se kao da imam 19 godina. Važno je kako se čovek oseća iznutra, kakav je psihički i duhovno, da li je uspeo da pronađe mir, kakav je sa samim sobom i kako vidi sebe kada se pogleda u ogledalu. Po meni se vidi kako se osećam, a osećam se odlično. Nemam osećaj da starim.

Kako godine sa sobom donose mudrost i zrelost, kod žena se, pored toga, posebno razvija želja za potomstvom i porodicom. Milica se osvrnula i na temu majčinstva, pa je izjavila:

- Volela bih da se ostvarim kao majka. Mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Javlja mi se majčinski instinkt.

Muškarac koji bi joj parirao mora da bude ostvaren, energetski jak, a što je najvažnije, da joj pruža podršku u poslu kojim se bavi.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

IZVOR: IG / milicatodorovicofficial

Autor: redportal.rs

#majčinstvo

#milica todorović

#partner

#prijatelji

#uloga majke