Kristijano je njihovoj deci rekao da je Angel na nebu.

Partnerka Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez u svom novom dokumentarcu Soy Georgina otkrila je da je imala 3 spontana pobačaja pre nego što joj je u prošle godine preminuo novorođeni sin.

Ona je rekla i da je bila zabrinuta tokom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja. Prve mesece trudnoće je opisala kao "užasan period" jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, prenosi El Español.

- Jako sam se bojala svakog ultrazvuka pre rođenja blizanaca. Osećala sam se jako napeto jer sam imala 3 spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena. Rođeni su na Uskrsni ponedeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bela je rođena jaka i zdrava, ali delić mog srca je odleteo - ispričala je ona i otkrila kako je smrt bebe isprva pokušala da sakrije od svoje dece.

- Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. No Kristijano im je rekao da je Angel na nebu - rekla je Georgina i priznala kako nakon smrti sina više nikad neće biti ista.

Autor: redportal.rs