Istakao je kako nikada ne bi voleo da njihova deca pričaju protiv majke.

Ben Aflek je u intervjuu za Hollywood Reporter izjavio kako su njegovi komentari o alkoholizmu upućeni Dženifer Garner u intervjuu pre 2 godine pogrešno shvaćeni. Naime, glumac je 2021. rekao novinaru Hovardu Sternu da bi i dalje pio da je ostao u braku s bivšom suprugom.

- Da budemo jasni, moje ponašanje je u potpunosti moja odgovornost. Poenta koju sam pokušavao istaknuti bila je tužna. Svako ko je prošao kroz razvod zna koliko treba pokušavati spasiti brak. Voleli smo jedno drugo. Poštujemo jedno drugo - ispričao je on i naglasio kako je "krivo shvaćen" i da "ne optužuje bivšu suprugu za svoje probleme u prošlosti".

On je pokušao reći da je pio sve više i postajao sve manje srećan, što se odrazilo na posao, brak i život. On se osvrnuo i na rečenicu kako je "počeo piti iz osećaja zatočenosti u vlastitom braku".

Ben tvrdi da je to upravo suprotno od onoga što je hteo reći jer "iznimno ceni bivšu suprugu i danas održava blizak kontakt i zajedno donose bitne odluke vezane za život njihove dece". Istakao je kako nikada ne bi voleo da njihova deca pričaju protiv majke.

Podsećamo, Aflek i Garner bili su u braku od 2005. do 2018. godine. Zajedno imaju troje dece: Violet (17), Serafhinu (14) i Samuela (11).

Autor: redportal.rs