Urezali svoje inicijale na telu žrtve...

Kako prenosi portal Novosti, selo Radojevo u blizini granice sa susednom Rumunijom svedok je događaja koji se dogodio u četvrtak 16. marta tokom noći, kada su dvojca nasilnika, tridesetdvogodišnji Lj. N. i njegov maloletni sedamnaestogodišnji prijatelj upali u porodičnu kuću S. K. (68), mučili je, zverski silovali i na kraju, opljačkali i pobegli.

Obojica su prema nezvaničnoj potvrdi policije u petak 17. marta otkriveni i uhapšeni, a zatim saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu koje se dalje nije oglađavalo po ovom pitanju.

Niko ne zna šta se tačno desilo i kako su nasilnici ušli u kuću S.K. koja je sahranila supruga i dva sina i od tada u porodičnoj kući živi sama. 

Kako navode meštani, a među njima i žena komšinica:

Ostavite jadnu ženu, život je nije mazio, preživela je traume i sahranila sinove, a sad da joj se desi i ovo, neka policija radi svoj posao i utvrdi šta se tačno desilo.

Prema nekim nezvaničnim pričama dvojca uhapšenih nasilnika, dobro su znali za tragičnu životnu sudbinu svoje žrtve, ukrali su joj novac i neke vredne stvari koje je u kući imala, zverski je silovali i čak nožem po telu urezali svoje inicijale.

S.K. je prevežena u zrenjaninsku bolnicu, gde su koj konstatovane brojne teške telesne povrede, a naknadnom analizom utvrđeno je i da je silovana.

Autor: Novosti.rs

#Radujevo

#Zverstvo

#inicijali

#muža i decu

#nasilje

#nožem

#pljačka

#rezanje

#sahranila

#silovanje

#tragedija

#urezivanje

#žena