Aflek je priznao da ga je snimanje u Londonu nateralo da pije previše

Ben Aflek se nije ustezao kada je u pitanju opis iskustva u radu na DC ostvarenju Liga pravde.

Priznao je za strane medije da je celo snimanje bilo najgore iskustvo ikada u poslu koji je pun nekih usr*nih iskustava.

Produkcija Lige pravde je bila slavno problematična, prvo izlaskom Snajdera iz projekta nakon porodične tragedije. Snajdera je zamenio Džos Vedon, a Vedonova konkurentna vizija rezultirala je nepovezanim filmom koji su kritičari i fanovi okarakterisali najgore moguće.

Aflek je priznao da ga je snimanje u Londonu, nakon što je Vedon došao, nateralo da pije previše. Rekao je da ga je iskustvo učinilo nesrećnim.

- To je bilo teško. I počeo sam da pijem previše. Vratio sam se u hotel u Londonu, bilo je ili previše piti ili skočiti kroz prozor. I samo sam pomislio: Ovo nije život koji želim. Moja deca nisu ovde. Ja sam jadan - priznao je Aflek.

Smatrao je da Liga pravde nije vredna trudna i da je projekat koji je dočekao svoju propast.

- Došao sam do tačke u kojoj sam smatrao da to kreativno nije zadovoljavajuće. Takođe, umarao sam se i bio iscrpljen. I pomislio sam: Ne želim ni na koji način da učestvujem u ovome. I ne želim više da traćim svoj život, kojeg imam ograničenu količinu - prisetio se glumac.

Autor: B92.net

#Ben Aflek

#alkohol

#snimanje