Ona će doći u pratnji svog muža Bena Afleka. 🥰

Popularna pevačica Dženifer Lopez ponovo dolazi u Srbiju, kako saznaje Kurir, ali ovaj put na privatnu zabavu jednog biznismena koji je za to izdvojio sumu od 200.000 evra.

Prema njihovim saznanjima, latino diva će krajem maja privatnim avionom sleteti na beogradski aerodrom Nikola Tesla gde će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gde će se održati zabava.

- Planirano je da Dženifer 2 sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom - priča izvor Kurira.

JLo će doći u pratnji svog tima.

- Sa njom neće biti njen muž Ben Aflek, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska biće poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pevačica bude sprečena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen - završava naš sagovornik.

Podsećamo, Dženifer Lopez 2. put dolazi u našu zemlju. Ona je 2012. godine održala koncert u Beogradskoj areni.

Autor: redportal.rs

#Dzenifer Lopez

#JLO

#Zabava

#beograd

#dzej lo