U organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu Kontakt konferencija održaće se 7. put u Beogradu 🎶. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

#Kontakt23 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalce iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave 😎. Za razvoj i napredak ove oblasti neophodna je konstantna saradnja stručnjaka sa naših prostora, kao i razmena iskustava i primera dobre prakse, te će ih Kontakt sve ponovo okupiti od 23. do 25. marta 2023.

Foto: redportal.rs/Kontakt promo

Kontakt se pozicionirao kao platforma za jačanje kulturne infrastrukture regiona, a deluje tokom cele godine. Kontakt je organizovao 2 Kontakt Sessiona i Kontakt specijal, važne kulturne događaje proizišle kao plod saradnja ostvarenih po završetku zvanične Kontakt konferencije i showcase festivala u martu ove godine. U okviru Kontakt Session serijala turski Lalalar nastupio je u Drugstore-u u julu, a u septembru je na istom mestu u Beogradu održan i Više manje zauvijek festival pop muzike, na kom su nastupili aktuelni regionalni izvođači: Crvi, Logička greška, Peki Pele, Tihi talas, Dolores, Niko Nikolić i Rogi 🎶🎶🎶.

U saradnji sa emisijom Bunt Radio-televizije Srbije sredinom godine objavljeno je i muzičko izdanje Dani koji izmiču – promotivna kompilacija Kontakt konferencije koja predstavlja jedno od mogućih lica regionalne scene. 

Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt kontakt.org.rs, youtube kanal Kontakta, kao i društvene mreže.

Autor: redportal.rs

#Cetinjska

#Kontakt

#Kontakt konferencija