Progovorila je i o odnosu sa Zvezdanu. 🥰

Odmah posle Miljane Kulić, Drvo Mudrosti je ugostilo Anđelu Đuričić i primetio da se preporodila. Ona je otkrila da je to što je Zvezdan Slavnić došao čim se probudila i da mu nedostaje, te da više nema sumnje da je želi pored sebe.

- Svi imamo raspravice, ali u poslenjem period dosta nam je mirniji odnos. Zvezdan i ja smo super, imamo miran odnos. Lakše nam je, nemamo toliko pitanja, i sada nam je lagano. I on i ja se trudimo jedno oko drugog, on meni sada donosi da jedem i to mi baš znači. Sa druge strane Ana i ja ne komuniciramo uopšte, ranije smo se svađali, a sada ne komuniciramo, jer ona i Zvezdan rešavaju svoje porobleme, ona njega provocira, on jako ružno reaguje. Ona govori da ga nijedna žena neće čuvati kao ona, po tome vidim da ima emocije, ali ona ne mene svakako ne utiče, a on kada ima problema on je nervozan. Nadam se njihvom normalnim razgovorima i da će ona imati sreću, a njegova sreća je kraj mene - rekla je Anđela.

- Kakav je tvoj odnos sa Anom Spasojević? - upitalo je Drvo.

- Ona se meni nije javila juče posle komentara. Njoj je Ćurčićeva rekla da je bezlična, a onda ju je sinoć nahvalila, i rekla da je ona prava za Bilala. Meni nije jasno to, šta se tu dešava, nije mi jasno što je ona pričala sa Anom Ćurčić. a ovamo priča sa mnom i sa Zvezdanom. Meni nije jasna moja Ana, šta je ona tražila kod nje, a potom i pitanje o mom dečku. Vreme će pokazati, deluje mi šta god da se desi, ona je uvek bila uz mene, ali sada mi je čudnio šta se sve dešavalo. Ja sam nju zaista zavolela, ali ne bih volela da se to prijateljstvo naruši, ja u afektu kažem svaša, a njoj sam rekla gubi se, mrzim te - rekla je Ana.

Za detalje pogledajte snimak u nastavku. 👇

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Ana

#anđela

#zadruga 6

#zvezdan