Kaže da među njima ne postoji prava ljubav

Mikica Bojanić je jutro proveo u pabu. U jednom momentu mu se pridružila i Zorica Marković koja je započela maratonski razgovor o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

- Ako je tako kao što oni kažu da se toliko poznaju a da je više prijateljstvo nego ljubav, pa neko bi do sad od njih završio u zatvoru j** - rekla je Zorica.

- Kakav on imidž stvara ovde. Jel odabrao partnerku, onda nek uživa sa njom. Ja kažem evo jel si odabrao ovu, on mi kaže kao ma kakva ona, u fazonu nebitna je. Kaže ušao sam u crveno, puk'o sam Zorice. Nema niko pravo njima nešto da priča, svako ima pravo da živi svoj život - nastavila je ona.

IZVOR: YT / Zadruga Official

- Znaš ti šta je ljubav. Kakva ljubav među njima. Koliko smo mi ovakvih veza nagledali u rijalitiju - rekla je Zorica

- Ali neki su i uspeli - rekao je Mikica

- Ma kakva ljubav, ako je to ljubav zašto gleda Aleksandru. Ono što on radi je nedopustivo po meni. O svakome govore dela, ne reči.

- Ja mislim da on sa Anom svakako nije hteo - dodao je Mikica.

- Ako laže Ana, laže i Zvezdan za sve što je pričao. Ovo između Anđele i njega je čista ljubav. Ovo nije ista strast kao što je bila između Filipa i Dalile. Ovo je igra. Oboma odgovara zbog rijalitija. Neka privlačnost je postojala ali ljubav ne - kazala je Zorica.

Autor: pink.rs / redportal.rs

#ZADRUGA

#zorica marković