Ugroženo prvo mesto u zapadnoj konferenciji

Kako prenosi portal Mondo, bliži se plej-of NBA lige, a košarkaši Denvera trenutno se nalaze u katastrofalnoj formi. Iako je tokom većeg dela sezone sve funkcionisalo za Nikolu Jokića i njegove saigrače, poraz od Toronta (125:110) još jednom je pokazao da su Nagetsi u velikom problemu. Ovo bi mogao da bude putokaz za njihove rivalle u doigravanju, pošto Denver ima već četiri poraza u nizu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Nije pomogla ni još jedna dobra partija Nikole Jokića koji je susret završio sa 28 poena, osam skokova i sedam asistencija. Kao i prethodnih dana, srpskom centru izostala je prava pomoć saigrača - pre svega Džamala Mareja koji je ubacio 14 poena uz katastrofalne procente šuta. Kanadski bek koji treba da bude druga zvezda tima imao je loše veče sa 5 od 18 iz igre, odnosno tek 1/8 za tri poena.

Kanađani su već u prvoj deonici ubacili 49 poena Denveru i stekli opipljivu prednost, koju su sačuvali do poslednje četvrtine. I nju su rešili u svoju korist, pa je tim iz Kolarada upisao četvrti neuspeh u nizu i tako doveo u pitanje prvo mesto Zapadne konferencije.

U nizu Denver je upisao poraze od Čikago Bulsa, San Antonio Sparsa, Bruklin Netsa i na kraju Toronta. 

Autor: Mondo.rs