Dejan, Uglješa i Lule izbacili prvu pesmu

Kada se volja, entuzijazam, znanje i drugarstvo udruže onda se može sve.

Upravo je to dokazala nova pesma Edenski cvet.

Dejan, Uglješa i Lule su deo ekipe koja se svakodnevno druži i iz toga i znanja kojeg svi pojedinačno poseduju proizašla je jedna od najdivnijih pesama koja se pojavila na našim prostorima u poslednje vreme.

To je prvi od mnogo projekata koje će uraditi tandem Uglješa Petković, Aleksandar Lule Lukić i Dejan Đurašinović.

IZVOR: YT / Void Media

Za prvu pesmu izabrana je pomenuta Edenski cvet koja odiše Lulovim tekstom, Uglješinim refrenom i Dejanovim spotom, a najčešći komentari na istu su „Otkad je preminuo Balašević nisam čuo ovako nešto dobro“.

To je valjda dovoljan razlog da je poslušate, zar ne? Mada moramo priznati da imaju i primese Arsena Dedića i Šerbedžije. Ali na vama je da procenite.

Zajedno sa Lulom glavnu ulogu u spotu je igrala Sara Pavlović. Za aranžman, mix i master je zadužan Dragoš Momčilović iz Muzičkog studija D.

Foto: Void Media/Void Media

Direktor fotografije je Tamara Stojanović, kostimografkinja je Jovana Bauk, scenografkinja Helena Blagojević, a glumac sa kraja spota Nikola Dragojević.

Za montažu i color je takođe, osim spota, zadužen Dejan Đurašinović, koji se zahvaljuje i svima drugima koji su doprineli u realizaciji ovog spota i pesme na bilo koji način.

Uskoro se može očekivati još dosta zanimljivih projekata od strane ovog trojca.

Autor: redportal.rs